Nicolla & Family

Fredag 21 Jan, In the air & Baga Beach

Redo för en semester från semestern tog vi oss till inrikes flygplatsen och gjorde oss redo för Goa. Men i Indien går man efter stretch-time istället för klockan, så efter 2h serverade de oss matlådor och sa att flyget skulle komma snart. Så småningom flög vi över åar och dalar och landade i Goa. Vi bosatte oss i två lyxstugor i Baga Beach, eller rättare sagt paradiset. Vi hade en pool i vårt badrum, och en stor på gården, en dusch med vatten sprutandes från alla håll och en mostersäng.

 

 

 

Efter middagen, där vi fick megamycket bröd, blev det gratisfylla längs klubbgränden med gratis inträde, shots och cocktails för tjejer. Vi startade våra egna dansgolv och rymde från sliskiga indier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lördag 22 Jan, Little Baga, Old Goa & Ponda

På min morgonpromenad till Little Baga träffade jag på både kobror och elefanter. Till frukost hade jag allt det förbjudna: frukt, juice och mejeriprodukter. Underbart!

 

Utflyktade vidare till Old Goa för att se lite historiska byggnader. I Basilica of Bom Jesus fanns döde St. Francis Xaviers kropp och vi tände minnesljus för nära och kära. Chapel of St. Catherine och Church & Convent of St. Cajetap bjöd på fler magnifika syner och kompositioner.

 

 

 

 

Söderut till Ponda där vi var på kryddtur och buffé på Tropical Spice Farm. Här träffade vi även Bubble, en finfin elefant som duschade oss rena.

 

 

 

 

 

I Shri Manguesh Temple renade vi oss ytterliggare med heligt vatten, bugade och sa våra böner i den gyllene timmen.

 

 

Dagen avslutades med midnattsmarknad där jag gjorde de bästa fynden och njöt av paradislivet.

 

Söndag 23 Jan,  Baga Beach

Strandliv var målet med förmiddagen, så på strandstolar blev vi uppassade med kaffedrinkar och svalkade oss i det Arabiska Havet. Vi lämnade paradiset i sorg och flög tillbaka till Mumbai.

 

 


Kommentarer
Postat av: mamma

Jag blir så j- a avundsjuk! Det ser helt underbart ut. Vill också!

lots of love

2011-01-26 @ 08:26:43
Postat av: Martina

Grymt häftigt.. Du kan verkligen ta vara på allt förena nytta med nöje. Löwe Ya

2011-01-26 @ 09:50:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0