Redback

Min status uppdatering i måndags:
This week: 3d Design Test, Actionscript Activity, Flash Test, Film Presentation, Film Essay, 3d Model, Film Report and a Documentary to finish. Feel free to kill me.

Hade ett litet mental break down, kom över det och nu är jag game igen! Det gäller att vara på topp i slutspurten, men nu är det inte långt kvar alltså!
Utöver skola har jag hjälpt till på en annan film shoot här i staden. Detta var för feature filmen Redback av Loren Johnson. FilmHanna jobbar som third assistant director där, och en dag fick jag köra till the Hills och hjälpa till med statisterna. Redback är en övernaturlig thriller, där ett gäng ungdomar blir sända till ett läger där allt inte står riktigt rätt till. Ganska så intressant. Lite bilder från filmen:

 

 


We never say hello, we say good byeYet if no change appears
No moon; only an aching heart
Conceives a changeless work of art

Ibland har caféjobb fler fördelar än bara lite extra dricks. Man hittar lite allt möjligt: vardagspoesi på en servett, kärleksmeddelande skriven med rosa penna och några extra hjärtan, blyertsteckningar, någon som har lämnat sitt telefonnummer, eller bara ett visitkort. Jag sparar det mesta jag hittar och lägger i min minne/inspirationsbox under sängen, och kikar på vid okreativa tillfällen. Fast just nu hänger de i mitt tak.

Bortsett från inspirerande cafékonst så träffar man en hel del människor. Galna människor som kommer in varje morgon och läser horoskopet för en, en kvinna som cyklar förbi med den australienska flaggan, killen med basketbollen och mormorsboken, också han som alltid ger oss gratis biobiljetter.

Filmmänniskor är alltid bra, så jag bestämde mig för att prata lite med honom, killen som tydligen är Sales Manager för Paramount Pictures i Perth. Rätt bra tyckte jag, så filmkonversationerna spann vidare och nu jobbar jag som assistant production manager, samt assistant editor ibland (inte på Parmount Pictures dock). Grymt! Nuvarande produktion är en dokumentär som utspelas i Perh och Sierra Leone. Den ska så småningom sändas via ABC här på tv.
Ibland har caféjobb fler fördelar än bara lite extra dricks.

RSS 2.0