PCP Documentary - Hi, I'm Nick

A documentary unveiling the true identities of a small perth bike crew... passionate to live for nire than just their day jobs.
PCP Documentary - Hi I'm Nick, directed by Tamara Britza.

Slutet av förra terminen gjorde vi, Franky Productions, vår första dokumentär. Vi raggade upp några pojkar på heta cyklar, det vill säga Perth Cycle Polos Crew, och filmade på alla möjliga sätt. På en rullande skateboard, från ett cykelstyre, genom stängsel, en 3 wheel dolly och krypandes på alla fyra med allt för låga jeans. Crewn är nu i luften, flygandes till Brisbane för Bike Polo Nationals, och förhoppningsvis blir de landsmästare ! Lycka till PCP.
Här är den fenomenala dokumentären. Vi delade på de mesta rollerna, men jag var väl mest aktiv i filmning, redigering och ljussättning.


Det var inte så mycker mer än så

 

Du pekar frågande på blåmärkena på rumpan, och när jag säger att jag vart i en tjejfight skrattar du och drar oss intill. Jag tycker om att vara nära dina andetag och sträva kind, även om vi båda tröttnar snabbt och vänder varandra ryggen. Och trots att jag puttar ur dig ur sängen minst tre gånger, så tycker jag om att trängas två i den.

 

Det kanske inte var så mycket mer än så, med det är skönt att känna lite igen.


Senare samma dag tatuerade en annan flicka in datakod i nacken.

Hennes dag kunde inte bli mycket sämre när bussen körde förbi hållplatsen och skvette ner hennes blommiga klänning med lervatten. Som om hon inte redan såg bedrövlig ut i spöregnet utan paraply. Hon tittade uppgivet upp på bussen och hann precis se hur displayen stavade "sorry...". Hon log och väntade ytterliggare 15 minuter på nästa buss.

RSS 2.0