Innan eftertexterna

På något sätt lyckades den här terminen bli två i en. Inte på riktigt då, men arbetsmässigt så känns det helt klart som att första året var en mini-uppvärmning. Tur är väl att man är ständigt kreativ och har roliga kurser. Den här terminen lyder schemat:
  • Video Production: Drama and Documentary
  • 3d Design
  • Interactive Media Authorising
  • Advanced Video 2
Det hela inkluderar också fem nya programvaror, vilket ställer till med kaos i min skalle just nu. Inlämningarna varierar lika mycket: reklamer, banners, klockor, drömmaskiner, Pippi Långstrump-mixar, låtar och Science Fiction filmer. Man skulle ju kunna påstå att jag inte kan så mycket om det mesta, och det kanske är därför hur mycket man än jobbar så finns det minst lika mycket kvar. Huvudprojektet just nu är den sist nämnda, Science Fiction-filmen. Denna utspelas i ett plan från the Darwin War i en trädgård i Armadale, en timme utanför Perth. Här hittar vår pojke en stjärna som han leker med, och sedan kastar tillbaka till himlen. Tänk om man kunde göra sånt..

 

 

 

Sen så gäller det att öva på sina skills också. Just nu är jag usel på ljussättning, så det är första prio. Tur att man har andra kreativa vänner som man kan utnyttja, eller låtas bli utnyttjad av. Idag t.ex. var jag ljus assisten till Eriks tolkning av en klassisk scen som jag tappat namnet på.

 

 Kommentarer
Postat av: Martina

Wiiiho Grymt häftigt ... Trots att det är mycket att hålla reda på så hoppas jag att du ändå har kul.

Glad påsk

Kram

2010-04-03 @ 09:05:54
Postat av: mamma

Häftigt...vill också fånga stjärnor! Ser ut som att du skulle stortrivas ingen grå vardag för dig. Ideel utmaningar! Håller tummarna hårt att det går bra. Du Är Bäst!!!!!!!!!!!!!!!!

2010-04-03 @ 23:19:03
Postat av: Mikaela

Martina: Det ÄR kul! :) Åskis-Påskis.Mamma: tack, Tack, TACK :)

2010-04-05 @ 18:09:20
URL: http://vardagsregn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0