Lite skummad mjölk på nästippen

Efter lite latte med mina baristapojkar är kreativitetsbubblet tillbaka och planerna är storslagna.
Det handlar inte om rädda-världen-planer eller ännu en kortfilm. Det handlar snarare om att sova med fönstret öppet för att känna nattluften och inspireras av grannarnas ständiga festande. Jag ska tvätta min spegel så att jag kan hålla mitt hår i styr. Byta lakan oftare, för den där känslan av nyduschad kropp emot nytvättade lakan är så underbar. Men inte allt för ofta förstås, det måste ju fortfarande vara speciellt.

Varje vecka ska tillägnas ett nytt café med hopp om bra kaffe och mysstämning. Där ska jag fylla en till svart bok med ord, och så ska jag lämna en liten hemlighet på en skrynklig servett. Kanske på svenska till och med. Jag ska simma, sola och köpa strumpor utan hål. Swanbourne borde definitivt provas. Random skivor från Planet, för det är musiken som inspirerar och ger allting lite mer själ. Därför ska jag fylla mig med hes livemusik från någon sunkig källare, och passionerat trippa på tårna framför en spegel.

Äventyren är också med på hörnet av pappret, de där små äventyren. Klipporna vi ska falla ifrån, nöjesfältet med g-krafterna och hoppa rakt ut i luften igen med fötterna i ett snöre. Och givetvis är det dags att tappa bort tiden igen. Byta ut morgonteet på balkongen till eftermiddagsöl och midnattsvin, för att till slut blanda ihop allt och börja dagen med champagne medans grannarna plockar upp tomburkarna på utegården.

Det handlar om att inte bry sig längre, för i slutet är ett öppet fönster och en ren spegel bättre än ett namn i sluttexterna eller en bortgiven arm till något du inte tror på.
Vi ses i nattluften med musik i hjärtat och skummad mjölk på nästippen.Och sen ska jag ju köpa en filmkamera och dokumentera allt ur ett nybörjasperspektiv såklart!

Kommentarer
Postat av: mormorHej älskade Mickan va underbart att läsa din blogg.

Nur det inte lång tid kvar tills jag kommer .

ÄLKAR DEJ MORMOR

2009-11-08 @ 09:46:35
Postat av: mamma

Låter som m någon har fått en längre period av ledighet. Det är inte utan att jag är avundsjuk. men du förtjänar det, du har jobbat hårt. Försök dock finna balansen mellan champangen och latten ;)/Kärlek i överflöd

2009-11-09 @ 07:53:55
Postat av: muffin

Tja chokoladeboll! Hoppas du har det bra nu är det bara 5veckor innan jag kommer AKTA DIG! Puss!

2009-11-09 @ 19:53:04
Postat av: Mikaela

Mamma: Än är jag inte ledig. Lite ontologi kvar att filosofera över..

2009-11-12 @ 08:27:53
URL: http://vardagsregn.blogg.se/
Postat av: Zillah

Men åh vilken fin bild!! Den skulle jag vilja ha som bakgrund på min dator. Går den att få tag på i stor storlek? :)

2009-12-30 @ 15:32:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0