Två somriga vinterdagar i Kings ParkJag är fortfarande sjukt fascinerad av "vintern" här i Perth, det är nästan lite löjligt. De bra dagarna har vi sol och 20°, på vintern? Det är nästan så jag saknar det där stormande regndagarna i juni. Nu är skolan i full gång i alla fall, och det känns som jag är i en lekstuga. Jag får vara kameraman för inspelning av tv-program, intervjua viktiga personer, göra videobloggar, leka med tråd och göra hemsidor om mig själv. Jag har så sjukt kul!

Det mesta av fritiden spenderas på Migliori eller Library, jobben, men vi hinner med annat också. Två tisdagar i rad har vi varit i Kings Park. Första gången för att jag var så sjukt ivrig på att Perth för en gångs skull är lite grönt, och jag ville se om det fanns blommor i parken. Och det gjorde det! :D Jag, Robin och Therese hade picknick i gräset, fotade det gröna och klättrade upp i det 60m långa (enligt Oscar) tornet, där Robin lekte hjälte. Andra gången var det bara jag och Robin, mest i skolsyfte, så vi fotade, filmade och jagade fåglar.
Kommentarer
Postat av: Mamma

Håller med...konstig vinter men det ser otrolig skönt ut. Låter som om du har en fantastisk termin framför dig, man ska behålla barnasinnet (lek!) då är man ung länge. Enjoy the ride!

För evigt.....

2009-08-13 @ 08:30:41
Postat av: Martina

Tja bruden ..Schyssta bilder.. Låter som du har det rätt så bra i skolan med.. Saknar dig

Puss och kram

2009-08-13 @ 11:37:48
Postat av: mormor

Hej mickan det ser helt underbart ut men jag är mest glad över att du trivs och är glad .Längtar efter dej många kramar MORMOR

2009-08-15 @ 10:13:29
Postat av: Muffin

Vad fint det var där! Hoppas att du och Robin har det bra i perth! Puss och kram!

2009-08-17 @ 11:28:14
URL: http://angsvagen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0