Du kanske visste ..

Oktoberstormen har blivit en pollenexplosion, människorna går baklänges på höger sida av trafikmarkeringarna, och efter klockan tio drömmer ingen mer.
Vem visste att de önskade känslopustarna skulle fastna högst upp i bröstet. Varför sa ingen att man skulle hyperventilera koldioxid i takt till åsikterna.

Vad ska man med en klarblå himmel till när regnmolnen låter oss andas?

183 dagar senare och det enda som finns kvar är ordsmekningar i vindarna, och så hyperventilationen. Morgonkrigen och regnspringet tog slut för länge sen, och The Fray byttes ut emot ett tyst hiss av de egna andetagen.

Plötsligt förstår man varför de väljer att inte andas längre, och kanske blir solljuset mer vänligt då. Men till dess fortsätter jag att blåsa ordkombinationerna utmed havsvindarna och hoppas att drömmarna snart kommer tillbaka, även efter klockan tio.

Kommentarer
Postat av: muffin

NIce!

2009-10-14 @ 16:16:33
Postat av: Mamma

vadan denna melankoli?? vardagen gör sig alltid påmind oavsett världsdel. Tristess är till för att göra förändringar. Men jag ser också att du har hoppet kvar, bra där ;) Snart kommer nya fräscha vindar men en touche av svensk höst, mao en positiv förändring med mycket glädje.kramar i mångfald

2009-10-15 @ 07:58:28
Postat av: superfly!

men för i helvette kvinna skriv normala meningar. fattar ju inget bara massa random shiet :p

2009-10-15 @ 18:09:17
Postat av: Mikaela

Mamma: Ingen direkt melankoli, bara lite realism.Superfly: Men för i helvette fluga, om du inte fattar är det inte för dig :p

2009-10-20 @ 07:44:55
URL: http://vardagsregn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0